Вікторія Варлей / instagram.com/viktoriavarley

Учасниця 12 сезону реаліті "Холостяк" Вікторія Варлей відповіла на гнівні повідомлення хейтерів, що стосуються її зовнішнього вигляду і фотографій в соціальних мережах.

У коментарях Варлей спробували "вколоти" за пластичні операції. Дівчина зізнавалася, що робила мамопластику, збільшувала губи та інше. Також її зачепили коментарі про фотошоп на знімках. Однак актриса знайшла, що відповісти і слів не добирала.

"Як добре, що є такі довб***би, як ви. Не люблю клоунів, які не можуть змиритися з тим, що я ідеальна, і вишукують фотошоп в моїх фотографіях", - відповіла Варлей.

Відео дня

Вікторія додала, що не слухає поради невдах - людей, незадоволених своїм життям, які "приходять" до неї на сторінку, щоб виплеснути свою отруту.

Вікторія Варлей потрапила в скандал на "Холостяку-12"

У шостому випуску шоу дівчину звинуватили у тому, що вона приховує свій вік. Насправді Вікторії Варлей 37 років, але раніше в розмові з конкурентками вона обмовилася, сказавши, що їй 36. Також їй сказали, що вона шукає на проекті олігарха або принца з Дубая. 

Крім того, у Варлей неодноразово виникали конфлікти з Сашею Мудрою. Остання їхня розмова закінчилася не на найприємнішій ноті, в результаті чого актриса заявила, що не хоче перебувати в одному приміщенні з Мудрою.

Вас також можуть зацікавити новини: