Богдан Беспалов розповів про серйозну проблему Альони Вінницької / колаж УНІАН зі скріншотів

Українська співачка, телеведуча Альона Вінницька (справжнє ім'я - Ольга) знаходиться в Києві, і про неї є "невтішні новини" - вона дуже серйозно грішить чаркою.

Артистка, "на превеликий жаль, не змогла перебороти своїх внутрішніх демонів", розповів блогер Богдан Беспалов у відео, розміщеному на його YouTube-каналі. "Отже, ексклюзив - співачка… перебуває в Києві в своєму будинку, нікуди вона не виїздила. Я, чесно кажучи, не знаю, як підійти до цього питання делікатно… На сьогоднішній день вона грішить чаркою, грішить дуже серйозно", - сказав він.

Варто зазначити, що Альона Вінницька народилася у столиці України 27 грудня 1974 року. З 2000 до 2003 року вона була учасницею гурту "ВІА Гра", а пізніше вона розпочала сольну кар'єру. Вінницька не лише співачка, а й автор та композитор. 

Відео дня

Цікаві новини шоу-бізнесу України - це варто прочитати

На початку 2020 року у ЗМІ з'явилася інформація, що Альона Вінницька розлучилася з чоловіком Сергієм Большим, з яким пробула у шлюбі понад 20 років.

Артистка розповіла, що вони з чоловіком розходилися й понад два з половиною роки жили окремо. Вінницька поділилася, що навіть зверталася за допомогою до психотерапевта, щоб налагодити стосунки з чоловіком.

Вас також можуть зацікавити новини: