Джолі розлучилася з Піттом у 2019-му році / фото ua.depositphotos.com

Голлівудську актрису-красуню Анджеліну Джолі зняли під час того, як вона сиділа в британському кафе за чашкою кави з ірландським актором Полом Мескалем - зіркою міні-серіалу "Нормальні люди".

Екс-дружина Бреда Пітта проводить перші дні 2023-го року в Лондоні, там її помітили з 16-річною дочкою Шайло.

47-річна зірка та 26-річний актор були помічені під час побачення після вистави Пола "Трамвай "Бажання". Фотографію з двома знаменитостями показав у своїх "історіях" в Instagram шанувальник. "Анджеліна Джолі вчора подивилася "Трамвай "Бажання", а потім вони випили кави в кафе", – підписаний кадр. Як бачимо, для зустрічі Мескал обрав червону футболку, Джолі була в темному тренчі.

Відео дня

Як пишуть ЗМІ, несподіване побачення акторів сталося всього через кілька днів після того, як Мескал оголосив про розірвання стосунків зі своєю дівчиною Фібі Бріджерс.

Фанат зняв зірок / фото instagram.com/paulmescalpics

Хто такий Пол Мескал 

Пол Мескал - ірландський актор. Він став популярним після виконання головної ролі Коннелла Вордрена в міні-серіалі "Нормальні люди", що принесла йому телевізійну премію BAFTA в категорії "Найкращий актор".

Також знімався у фільмах "Незнайома донька", "Божі створіння", "Недруг", серіалі "Обдурена".

Особисте життя Анджеліни Джолі

Джолі була заміжня три рази - з Джонні Лі Міллером, з Біллі Бобом Торнтоном і з Бредом Піттом. Всі її обранці - актори.

Джолі та Пітт розлучилися у 2019-му, вони жили в офіційному шлюбі з 2014 року. Історія їхніх стосунків почалася ще тоді, коли Пітт був одружений з актрисою Дженніфер Еністон.

У парі Анджеліни та Бреда народилися троє дітей, а також актриса усиновила ще трьох.

Вас також можуть зацікавити новини: