Ані Лорак показала бойфренда / фото instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де показалася в обіймах нового чоловіка. Зірка-зрадниця має щасливий вигляд і, ймовірно, дотримується правила, що щастя любить тишу.

Тому вона не стала розсекречувати ім'я свого обранця. Однак обличчя його вона все ж показала. У кадрі Лорак позувала в чорній міні-сукні, черевиках і джинсовій курточці. Її молодий чоловік одягнув джинси, худі і кросівки.

"Починається щось нове", - підписала фото Лорак.

Відео дня
Скріншот Instagram

Варто відзначити, що не всі користувачі мережі схвалили новий пост Лорак. Деякі з них нагадали, що Росія бомбить її рідну Україну, а вона розважається з чоловіками і продовжує жити в країні-агресорі.

Скріншот Instagram

Чому Ані Лорак цькують в мережі

У перші дні повномасштабного вторгнення Ані Лорак зайняла позицію "голуба миру". Однак вона жодного разу так і не висловилася про війну в Україні. Весь цей час вона продовжувала жити і працювати в РФ.

Відповідаючи на питання, чому вона мовчить про велику війну, Лорак сказала, що не хоче бути використаною в чиїхось цілях. Проте вже на Новий рік вона оприлюднила черговий пост, в якому розповіла, як чула звуки вибухів, вітаючи брата з України.

Вас також можуть зацікавити новини: