Лорак знову здивувала своїх підписників / фото instagram.com/anilorak

Опальна українська співачка Ані Лорак знову дала про себе знати у соцмережах, відзначившись цинічною витівкою. У своєму Instagram в "історіях" артистка-зрадниця згадала про померлого днями українського композитора та саундпродюсера Сергія Круценка. Джамала в день його смерті писала, що у трагедії винні російські окупанти, адже вони зруйнували здоров'я продюсера.

Тож, уперто замовчуючи страшні злочини Росії, Лорак раптом вирішила поспівчувати людині, яка жила в Україні, охопленій терором Кремля:

"Сергій Круценко. Талановитий композитор та музикант. Автор хіта "Я вернусь". Один з перших людей, які повірили в мене на початку мого шляху. Не один альбом записали разом. Світла памʼять".

Відео дня
'Світла пам'ять': Ані Лорак відзначилася цинічною витівкою у мережі

Смерть Сергія Круценка - що відомо

Український композитор та саундпродюсер Сергій Круценко помер у віці 55 років у неділю, 8 січня. Про його смерть повідомила співачка Джамала, при цьому не назвавши конкретної причини трагедії.

Артистка наголосила, що композитор помер не на фронті, але у його смерті вона звинуватила російських окупантів, які забирають не тільки життя, але й руйнують наше психологічне та фізичне здоров‘я. За словами Джа, Сергій залишався увесь час у Києві, ховався в бомбосховищі, намагаючись зберегти музичні альбоми.

Лорак та її позиція щодо війни в Україні

Попри те, що Кароліна Куєк (справжнє ім'я співачки) народилася, виросла й зробила перші кроки на велику сцену саме в Україні, вона обрала Росію для життя та творчості. Наразі артистка-зрадниця жодного разу не висловилася про жахи, які коїть РФ проти України.

Лише в одному пості вона побіжно згадала про велику війну, при цьому не називаючи Росію винуватицею повномасштабного вторгнення, а Україну - жертвою путінського режиму. За це українці регулярно "атакують" Лорак у соцмережах.

Вас також можуть зацікавити новини: