Трінчер зробили операцію / фото instagram.com/annatrincher_official

Українська співачка Анна Трінчер відіграла концерт через тиждень після того, як їй зробили складну операцію - видалили зуби мудрості.

У Instagram-сторіс дівчина поділилася новими фото перед концертом і відео, в яких розповіла про те, що для неї настав час "відкриватися" публіці ще більше.

"Такий ось хом'ячок, - написала вона, показавши себе через сім днів після операції. - Знаєте, про що я більше переживала? Не за концерт, не за аудиторію, а за свої щоки".

Відео дня
Трінчер зробили операцію / фото instagram.com/annatrincher_official

Також Трінчер поділилася з підписниками, що виходить на новий рівень спілкування з ними. Співачка має намір розкриватися їм ще більше, змінивши контент:

"Час відкриватися, не хочу ніяких секретів. Ніяких несправжніх сцен. Хочу бути з вами максимально відвертою і щирою. Психологічно я розумію, що я доросла до того, що я хочу створювати свої продукти на різні теми, які в першу чергу цікавлять мене і вас... У 21 рік я розвинула майже всі сфери свого життя до такого рівня комфорту, в якому я зараз перебуваю... Мені цікаво вам відкриватися".

За словами Трінчер, на шляху до цього етапу свого життя вона стикалася зі складнощами:

"Моментами мені було так само само боляче, як і вам. Мені здавалося, що я не впораюся, мені здавалося, що я одна. Але все, що нас не вбиває, - робить сильнішими... Я рано подорослішала. Швидко зрозуміла, що таке відповідальність. Швидко зрозуміла, як я хочу бачити своє життя. І швидко почала втілювати мрії в реальність. До багатьох речей я приходила сама методом спроб і помилок".

Трінчер відверто зізналася, які труднощі пережила / фото instagram.com/annatrincher_official

Співачка Анна Трінчер пережила операцію - що повідомлялося

Нагадаємо, українська співачка Анна Трінчер потрапила в крісло стоматолога, де їй зробили операцію з видалення зубів мудрості. Лікарі ввели знаменитість в медикаментозний сон, щоб вона не відчувала дискомфорту.

Через пару днів Трінчер опублікувала фото свого опухлого після операції обличчя. Такий зовнішній вигляд жахнув і саму Трінчер, і її шанувальників.