Олексій Арестович розповів про особисте життя / фото instagram.com/alexey.arestovich

Радник глави ОПУ Олексій Арестович в інтерв'ю ЖВЛ розповів, як познайомився зі своєю нинішньою дружиною Анастасією, чи спілкується з колишніми дружинами і як виховує своїх дітей.

За словами Арестовича, він познайомився зі своєю дружиною Анастасією на своїх курсах з психології. Він побачив її в залі і вирішив запросити в кафе. Там він одразу їй повідомив, що вона буде його дружиною.

Втім, секс-символ уточнив, що з кожною дружиною у нього так було. Він одразу розумів, його це жінка чи ні. Він додав, що перебуває в хороших відносинах з усіма своїми колишніми, та й вони між собою спілкуються. 

Крім того, у Арестовича було три дружини, і від кожної у нього є дитина - дві дочки і один син. Радник глави ОПУ розповів, що намагається багато часу приділяти своїм дітям і дозволяти їм все що вони хочуть.

Цікаво, що і про свої заробітки він повідав. Виявляється, що до війни Арестович заробляв 300 тисяч гривень на місяць, а зараз - більше. Завдяки таким заробіткам він забезпечує п'ять сімей і здійснив свою мрію - купив машину. Ось тільки власного житла у нього немає. 

За словами улюбленця всіх українок, він знаходиться в списку людей на "ліквідацію", тому йому небезпечно прив'язуватися до одного місця проживання. Він змушений міняти квартири.

Раніше УНІАН розповів все що потрібно знати про "краша" всіх українок Олексія Арестовича.

Вас також можуть зацікавити новини: