Біллі Айліш / фото instagram.com/billieeilish

Відома американська співачка Біллі Айліш попросила фанатів не атакувати її колишнього хлопця після одкровень про особисте життя в документальному фільмі «Злегка розмитий світ», який нещодавно вийшов.

Читайте такожПро розставання з хлопцем та дружбу з Джастіном Бібером: вийшов фільм про Біллі АйлішВідповідний заклик до 77-мільйонної аудиторії вона опублікувала в Instagram.

«Шанувальники, пам'ятайте: будьте ласкаві до людей, незважаючи ні на що. Я люблю вас і дякую за те, що захищаєте мене, але будьте доброзичливими!» - зазначила вона.

Відео дня

У фільмі співачка зізналася, що досі відчуває до хлопця сильні почуття: 

«Я все ще кохаю його, і це все ускладнює. Я не забула його і не знайшла іншого бойфренда. Я не переставала його кохати. Я просто якийсь час не бачилася з ним. Але постійно думала: «Це ж треба, я так сильно сумую за тобою, переживаю  весь час, але при цьому я не хочу того, що хочеш ти, а ти не хочеш того, що хочу я». Але я не хочу виправляти його. І не можу. Я пробувала».

Фільм про Біллі Айліш: що відомо

  • Прем'єра фільму на Apple TV+ відбулася 26 лютого 2021 року.
  • Режисером виступив Ар Джей Катлер («Якщо я залишуся»).
  • Стрічка розповідає про становлення Айлиш.
  • У картині показані професійне та особисте життя юної зірки, в тому числі розповідається про розставання з Брендоном Квентіном Адамсом (репер 7: AMP).