Вакарчук розповів, що у нього народилося двоє дітей / Фото Скріншот Instagram

Фронтмен українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вперше за довгий час публічно заговорив про своє особисте життя. Стало відомо, що новою дружиною музиканта стала продюсерка Євгенія Яцута. До повномасштабного вторгнення у пари народився первісток, хлопчик Іван. Згодом у сім'ї сталося поповнення і на світ з'явилася дівчинка Соломія.

В інтерв'ю "Українській правді" зірка наголосив, що його антидепресантом наразі є діти та дружина, а також музика:

Мені в якомусь сенсі пощастило в житті, бо в мене є вічний антидепресант. Це творчість. Як би не було важко, творчість дає сили йти вперед, дозволяє реагувати на всі ситуації. Плюс у мене менш ніж за рік до повномасштабного вторгнення народився син, а під час війни вже – донька. І це для мене таке джерело любові й сили. Творчість і діти, дружина, сім'я – це те, що тримає мій дух на двох стовпах, а третім стовпом є мої поїздки на фронт. Ці три речі роблять стійким мій психічний стан.

Відео дня

Від початку повномасштабного вторгнення співак лише раз публічно згадував про сім'ю. Тоді він заявив, що йому "довелося розставити пріоритети". Вакарчук вказав, що хоче, аби його діти росли в мирному та щасливому оточенні. Тому музикант на певний час покинув родину і регулярно їздить на фронт та підтримує військових, й наближає перемогу України.

Наразі невідомо, де перебувають його дружина та діти. Вакарчук жодного разу не показував, який вигляд мають його спадкоємці, тому це питання залишається загадкою для фанів співака.

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук зізнався, що його політичне минуле було "помилкою", та перепросив за це в українців.

Вас також можуть зацікавити новини: