Фото інстаграм Snoop Dogg

Відомий американський репер Snoop Dogg показався у прикрасі від українського дизайнера у вигляді соняшника. Підвіска має назву "Peace for Ukraine Necklace", що перекладається як "Намисто Мир для України".

Відомо, що патріотична підвіска була створена українським 3D-дизайнером Андрієм Хромченко разом з каліфорнійським брендом King Ice. Вона коштує 152 долари (приблизно 5815 гривень).

Сама прикраса виготовлена у вигляді золотого соняшника із синьою пелюсткою зверху. 

Відео дня
Скріншот посту компанії King Ice 

"Соняшник, національна квітка України, став загальновизнаним символом опору, єдності та надії проти російського вторгнення в країну. Кожна пелюстка прикраси індивідуально відлита з коштовного каміння, яке повторює органічні форми, що додає неймовірну кількість деталей. Синя пелюстка серед жовтих символізує український прапор", – написано на сайті в описі.

На світлині в Instagram бренду можна побачити репера, який позує з прикрасою, поєднуючи її з іншим аксесуаром - темними окулярами. 

Скріншот посту компанії King Ice

Також Snoop Dogg сам опублікував у себе в Instagram світлину з синьо-жовтим соняхом на шиї. З ним він виступав на одному з концертів та зробив знімок з іншими музикантами в гримерці. 

Фото інстаграм Snoop Dogg

Реакція користувачів

Підписникам сподобався вибір репера щодо прикраси. Вони почали активно коментувати та дякувати за підтримку України. 

  • "Щиро дякуємо за підтримку!"
  • "Ви неймовірний"
  • "Дуже дякуємо. Це так важливо для українців"
  • "Гарний ланцюжок"
  • "Слава Україні".

Нагадаємо, нещодавно репер Snoop Dogg розповів про втрату в родині. 

Вас також можуть зацікавити новини: