Олег Псюк зізнався, що вживав багато алкоголю та наркотиків / фото інстаграм Олега Псюка

Лідер українського гурту "Kalush Orchestra" Олег Псюк відверто розповів про залежності від наркотиків та алкоголю, які були у нього раніше.

Співак зізнався, що все почалося з вживання спиртних напоїв. Вперше він спробував їх в дитинстві, а вже у підлітковому віці почав пити регулярно. 

"Перша моя ситуація, коли я напився, це мені було 6 років. Ми були на будівництві, там працівникам дають випити і ми напилися. Вдруге, коли я ходив з вертепом, мені тожі було 11. У 12 років мене принесли п'яного додому. Від 12 я підпивав, а від 14 вже так, що адекватні люди так не п'ють. Прям кожний день", - сказав Псюк на подкасті "Формула Волошина".

Згодом співак спробував також наркотики та цигарки. Тоді, за його словами, він міг викурити 70 цигарок за день.

Але через деякий час Олег вирішив взяти життя в свої руки та боротися зі шкідливими звичками. Цей момент він згадує так: 

"Все закінчилося в 22 роки. У мене було дуже багато матеріальних цілей. Я вирішив все кинути. Коли я прийняв це рішення, то зрозумів, що мені треба змінити оточення. У моїй компанії були всі любителі чогось поганого. Я всім оголосив, щоб не писали мені з цього приводу, я можу просто з вами тусуватися. Цього дня я втратив всіх своїх друзів. Це було літо 2016 року. Я вирішив бути на самоті, тоді я зранку до ночі навчався".

Псюк додає, що той період був важким для нього. Зараз він вже більше 6 років нічого не вживає і нікому не рекомендує це робити. 

"Я знаю, що це зло, яке руйнує, яке вбиває твої нейрони, яке руйнує сім'ї. Це погано", - наголосив він. 

Нагадаємо, раніше співачка Lida Lee розповіла про зраду на тлі чуток про алкоголізм.

Вас також можуть зацікавити новини: