Lida Lee поскаржилася на насмішки близьких / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Lida Lee, справжнє ім'я якої Лідія Скорубська, вперше за тривалий час з'явилася у соцмережах. Артистка заявила про зраду найближчих людей на тлі чуток про алкогольну залежність.

Близько місяця тому Lida Lee видалила усі дописи у своєму Instagram і зникла з інфопростору. Однак напередодні співачка з'явилася у соцмережі із повідомленням про зраду близьких.

Скріншот Instagram

За словами виконавиці, зараз вона переживає найбільш вразливий період життя і в цей складний момент її покинули найрідніші. Ба більше, артистка навіть пережила насмішки та зневагу. Lida Lee зізналася, що перебуває в емоційному занепаді, і не може саме собі допомогти.

Відео дня
Скріншот Instagram

"Втома. Бездіяння. Неспроможність діяти – не горю, а згораю. Вирватись з емоційної прірви, здається, неможливо. Я повністю втратила себе, коли він сказав, що ти зможеш все сама. Зрада близьких людей, насмішки, перешіптування. У найвразливіший момент вони казали: "Що з неї взяти, вона перероблений матеріал", – написала Лідія.

Скріншот Instagram

Натомість шанувальники співачки підтримали її. Вони закликали її не опускати руки у такий непростий період життя:

  • "Ти зможеш все сама! Ні для кого, а тільки для себе, бо в тебе - ти одна є. Взяла себе на рученятка і поперла! Чекаємо"
  • "Просто памʼятай, що світ сповнений добрими людьми, потрібно лише знайти своїх"
  • "Ліда, дуже сумно було дізнатись про вас такі новини! Ви - скарб! Талант! Така тендітна і ніжна, така особлива і щира. Ви все зможете. Ви сильна"
  • "Зрада… Хочу обійняти вас і голосно мовчати. Це шлях, який приведе вас до кращого! Обовʼязково! Мене вона зробила сильніше.. і я вірю в вас"

До слова, близько місяця тому блогер-пліткар Богдан Беспалов поширив інформацію, що Lida Lee лікується у реабілітаційному центрі від алкозалежності.

Нагадаємо, раніше Lida Lee підловили вщент п'яною після концерту.

Вас також можуть зацікавити новини: