Галкін пожартував над Пугачовою / фото instagram.com/maxgalkinru

Російська співачка Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним прийшли на передачу, в якій піднялася тема про її чоловіків.

Ведуча зазначила, що Примадонна багато разів перебувала в офіційному шлюбі з різними чоловіками, а крім цього, у неї були й інші романи.

"Твоїх чоловіків не злічиш. Пальців не вистачить", - сказала ведуча.

Читайте такожКсенія Мішина вперше розповіла, чому розійшлася з Еллертом (відео)На що Примадонна відповіла, що зараз порахувати набагато легше. "Ось, останній", - сказала зірка і вказала пальцем на Максима Галкіна. Але шоумен також не розгубився і жорстко пожартував над своєю дружиною: "Дай Бог".

Примадонну здивував такий коментар Максима Галкіна. Від подиву вона відкрила рот, а потім постаралася прикрити своє обличчя. Також було видно, що їй дуже ніяково.

Алла Пугачова: особисте життя

Примадонна була одружена з цирковим артистом Миколасом Орбакасом, з кінорежисером Олександром Стефановичем, який нещодавно помер, з продюсером Євгеном Болдіним і зі співаком Філліпом Кіркоровим. 

Зараз вона перебуває у шлюбі з шоуменом Максимом Галкіним, з яким виховує двійнят від сурогатної матері. Також у неї є дочка від першого шлюбу Крістіна Орбакайте.

Вас також можуть зацікавити новини: