Як на такі жарти реагує обраниця артиста та її колишній чоловік Михайло Кацурін-залишається загадкою / скріншот

Український співак Вова Дантес, який після розлучення з Надею Дорофєєвою зустрічається з блогеркою Дашею Кацуріною, видав "недитячий" жарт. Він розповів про дітей своєї обраниці.

Відомо, що Кацуріна виховує двох дітей від свого колишнього чоловіка. У блогерки є шестирічна дочка і маленький син. Зараз вони часто проводять час з Дантесом.

На своїй сторінці в Instagram співак виклав Stories, в якій натякнув, що йому не завжди подобається піклуватися про чужих дітей. Він пожартував про те, що контрацепція не врятувала його від батьківських турбот.

"Років в 14 мені батьки подарували книгу "юного джентльмена". І там було написано, що під час сексу потрібно використовувати презервативи. І тоді не буде дітей", - видав Дантес.

Потім він повернув камеру і показав, що на задньому сидінні його авто спали діти Кацуріної. Дочка і син блогерки мирно "сопіли", мабуть, після насиченої прогулянки. 

"Такого в книжці не було", - зі сміхом заявив Дантес, говорячи про дітей.

Як на такі жарти реагує обраниця артиста і її колишній чоловік Михайло Кацурін - залишається загадкою. Відомо, що Дантес не приховує своєї позиції, він стверджує, що не хоче ставати батьком.

Відносини Дантеса і Кацуріної

Восени минулого року співак вперше почав розкривати деталі роману з Дашею Кацуріною. Вони почали стосунки після того, як Дантес розлучився з Дорофєєвою. Тоді артист зізнавався, що вважає свою обраницю "неймовірною жінкою" і вже здружився з її дітьми.

Також Дантес розповідав, чи хоче він дитину від Кацуріної. За словами артиста, він чайлдфрі. Взимку співак чесно зізнався, які у нього стосунки з дітьми Кацуріної. Він стверджував, що не намагається замінити їм батька, адже у них є справжній і дуже гарний тато.

Вас також можуть зацікавити новини: