Фото інстаграм Даші Астаф'євої

Українська співачка Даша Астаф'єва розповіла, чому їй доводилося їздити виступати в РФ до початку війни і через що прийняла рішення залишитися в Україні. 

Спочатку вона зізналася, що до повномасштабного вторгнення захоплювалася всім російським. 

"Я залишилася зараз в Україні, бо це моє відчуття провини, тому що я дуже любила все російське. Це внутрішнє відчуття колгоспу, яке ти намагався перебити російським кінематографом, російськими книжками класикою, бажанням постійно говорити гарною російською, постійні уроки ораторського мистецтва. І це відчуття, що ми всі любили Росію і вважали її якоюсь наддержавою... А коли я їздила і бачила, які вони всі скнари, які вони к*нчені. І я хотіла це всім розповісти. Я з людьми сварилася, доводила їм, як їх можна любити?" - розповіла Даша в інтерв'ю Еммі Антонюк.

Вона також додала, що потім її асоціації про РФ були такими:

"Ти із заплющеними очима заходиш в аеропорт і носом відчуваєш, що ти у Росії. Це скупість, ненависть один до одного. І з цієї висоти любові, коли почалася війна, я пі*д*нулася об землю. Я зрозуміла, що я не можу поїхати".

Даша наголосила, що виступала у країні-агресорці до війни лише через те, що не могла знайти місця в українському шоу-бізнесі. 

"Усе було зайнято "щирими" українцями, якими зараз тут і не пахне. Я всі свої гроші великі заробила в Росії, тому що весь час, поки я там працювала, я терпіла так... І до кінця свого життя тепер я буду просити вибачення й розуміти масштаб своєї помилки і масштаб цієї угоди з дияволом", - наголосила співачка.  

До речі, після 24 лютого 2022 року Астаф'єва повністю відмовилася від всього російського та активно волотерить і допомагає ЗСУ.

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва розповіла про комплекси через свою фігуру. 

Вас також можуть зацікавити новини: