Зірка приховує свого озлюбленного / скріншот

Відома українська актриса і співачка Даша Астаф'єва відкрила завісу таємниці над своїм особистим життям. Вона розповіла про стосунки і, як на них вплинув спільний бізнес.

"Чесно, не хочу заглиблюватися в особисті стосунки. У мене зараз таке правило, що про особисте я не хочу говорити. Хочу вам сказати, що у мене все добре, що я закохана, щаслива і радію всьому досвіду. Я впевнена, що це єдине, що мене тримає, допомагає жити і знаходити смисли. Я бажаю кожній людині, яка відчуває себе самотньо, вірити в те, що є справжня любов", - розповіла зірка в інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН.ua "Наодинці".

При цьому вона зазначила, що спочатку боялася працювати з коханою людиною над одним проектом. Тепер же артистка переконалася, що спільний бізнес зміцнює стосунки.

Відео дня

"Я завжди боялася працювати разом або разом залучатися в якісь процеси. Мені здавалося, що люди з окремих галактик, вони більше знаходять спільну мову. Як виявилося, ні", - підкреслила Астаф'єва.

Раніше УНІАН писав, що лідер групи "корупція" Міша Крупін вперше розповів про причини розставання зі співачкою Дашею Астаф'євою. У минулому вони крутили роман, проте побудувати стосунки у них не вийшло.

Вас також можуть зацікавити новини: