Денисенко зазначила, що іноді жінки можуть бути біль жорстокими за чоловіків / скриншоти

Відома українська актриса Наталка Денисенко прокоментувала скандал з депіляцію та оцінками для жінок, у який нещодавно потрапили Володимир Остапчук, Позитив та Богдан Буше. Зірка серіалу "Кріпосна" поділилася відвертими думками в Instagram, а свій допис вона "проілюструвала" відвертими фото у "голій" сукні.

Денисенко позувала у відвертому вбранні без білизни. Вона похизувалася струнким тілом та розповіла, чи помічає її чоловік Андрій Фединчик її "недоліки". Як виявилося, обранець актриси звертає увагу на стан та настрій жінки, а не на те, чи поголені  у неї ніжки.

Денисенко показалася у сукні без білизни / скриншоти

"Начиталася дописів "10/10" і знаєте, що я подумала? Ніхто не винен, що чоловіки мають якісь свої упередження щодо краси… Іноді, частіше саме жінки бувають більш жорстокі у висловлюваннях до одна одної (я це знаю точно, бо жоден один чоловік не казав те що казали "подружки"). Про цькування підлітками однолітків - я взагалі мовчу… Століттями суспільство навʼязувало якісь форми і правила краси та поведінки. Мій чоловік взагалі не помічає, коли гладенькі ніжки, а коли ні. Зате чітко помічає мій стан, "блиск в очах", мої почуття, енергію… Саме це помічають і оточуючі", - написала актриса.

Відео дня

Також вона акцентувала на тому, що з дитинства не думала про кліше. Денисенко завжди вважала себе найкращою, адже її любили та підтримували близькі. Висновками щодо скандалу актриса не поділилася. Вона вважає, що для кожної людини найголовніше - це навчитися просто себе любити.

"Може колись ми звернули не туди, і забули про свою природу? Коли я була дитиною, я взагалі не задумувалася про зовнішні кліше, я просто відчувала себе най-най-най. І про це мені казали мої близькі, я відчувала, що мене любить весь світ. Як таких висновків - не буде , бо я не знаю, як правильно. Я знаю, як добре буде для мене. Для мене головне - просто любити себе здоровою любов'ю, не з егоїзму, а з піклування. Любити свою дитину і вчити, що краса може бути у різних формах і змістах.  Для мене головне - відчувати себе! Розширювати своє сприйняття і, разом з тим, зрозуміти, що кожен має право на свої вподобання. І, звичайно, плекати в собі любов до своїх людей, а не розводити срачі", - резюмувала актриса.

Скандал навколо Остапчука та жіночої депіляції - з чого усе почалося

В одному з випусків шоу "Мекнув - питайте" ведучий Остапчук обговорював з гостями проекту, Буше та Позитивом, жіночу красу. Він питав, як би чоловіки реагували на дівчину, яка "10 з 10", але не любить голити ноги. Позитив та Буше зазначили, що їм таке не подобається. Сам Остапчук сказав, що жінка нібито має бути поголеною усюди, а інші варіанти для нього неприйнятні.

Слова ведучого та його гостей обурили мережу. Також про скандал висловлювалися Дантес, Єфросиніна, Дурнєв та Полякова. Зірки виступили проти того, що чоловіки диктують жінкам свої умови. Реперка  Alyona Alyona також висловила обурення та показала себе у білизні, аби привернути увагу до скандалу.

Вас також можуть зацікавити новини: