Alyona Alyona вирішила довести, що самооцінка дівчат не має залежати від чоловіків / фото instagram артистки 

Українська реперка Alyona Alyona відреагувала на скандал, який нещодавно розгорівся навколо Володимира Остапчука, Позитива та Богдана Буше. Чоловіки заговорили про "необхідність" жіночої депіляції, що сильно обурило мережу.

Alyona Alyona вирішила довести, що самооцінка дівчат не має залежати від чоловіків, які ставлять їм оцінки. Тому реперка оголила форми та показала, який має вигляд у купальнику.

"Хоч ноги у мене блищать без волосся, зате живіт трохи стирчить і не дає вам це побачити. А взагалі, обмежені люди завжди намагаються обмежити інших, але є люди без меж. Вони не оцінюють інших людей, живуть собі у мирі й гармонії з собою та іншими. Я знаю, що зараз у коментарях налетить мільйон коршунів, які просто порвуть мене за те, яка я є", - написала реперка.

Відео дня

Артистка пояснила, що жінкам важливо приймати своє тіло. Ніхто не має права диктувати свої умови, адже кожна людина має самостійно вирішувати, який мати вигляд, зазначила Alyona Alyona.

"Але коли ти любиш себе і приймаєш себе - тільки тобі вирішувати: чи худнути, чи гладшати, чи голити ноги, чи не голити, чи збільшувати губи, чи робити ліпосакцію, чи робити будь-що зі своєю зовнішністю. Запам'ятайте раз і назавжди, ваше тіло - ваше діло", - додала зірка.

Реперка Alyona Alyona оголила форми / фото instagram артистки 

На фото Alyona Alyona позує з кавуном. Зірка зовсім не приховує своє тіло та з гордістю продемонструвала усі форми. Мережа "вибухнула" коментарями. Шанувальники хвалять реперку та зазначають, що суспільство довго нав'язувало людям хибні правила. Також коментатори пишуть:

  • "Нас так довго годували ненавистю до своїх тіл, що багатьом і досі важко зрозуміти: живі люди мають різний вигляд"
  • "Шикарна. Колись люди (і хлопчики, і дівчатка) зрозуміють, що кожен має право робити (чи не робити) зі своїм тілом будь-що"
  • "Чудове фото, живе і ржачне. Такі точно є у кожного в телефоні, але їх ховають від інсти, бо тут має бути все вилизане, відфотошоплене, підкачане та ідеальне".

Скандал навколо Остапчука - з чого усе почалося

Декілька днів тому ведучий випустив новий випуск свого шоу "Мекнув - питайте". У ньому він, разом з Позитивом та Буше, обговорив "стандарти" жіночої краси. Остапчук спитав, як артисти відреагували б на жінку, яка "10 з 10, але не любить депіляцію". Позитив сказав, що йому це "не ок". Сам ведучий заявив, що дівчина, на його думку, має бути усюди поголена. Такої ж думки був і Буше, який заявив, що неголена жінка нібито вже точно не "10 з 10".

Заяви артистів обурили мережу. Користувачі почали писати, що чоловіки не мають оцінювати жінок, ставити їм якісь умови та бали. До хвилі хейту Остапчука приєдналося чимало зірок, зокрема, Володимир Дантес, Марія Єфросиніна, Олексій Дурнєв та інші.

Вас також можуть зацікавити новини: