Анна Сєдокова / instagram.com/annasedokova

Опальна співачка Анна Сєдокова написала у своєму інста-блозі, яким бачить свій ідеальний день. За словами зірки, він повинен починатися з пробіжки, потім тренування, а потім ранковий секс з чоловіком Янісом Тіммою. 

Потім за планом у Сєдокової турботи про дітей, робота, час для Instagram, кілька нарад. Також Анна не забула і про душевні розмови з дочкою, похід до косметолога і, звичайно, про розробку плану, як заробити мільйон.

Увечері співачка хотіла б розважатися разом зі своїм чоловіком і дітьми. Наприклад, вийти прогулятися і подивитися на захід. Ну, а закінчити такий напружений день зірка воліє диким сексом з чоловіком.

Читайте також"Там класно": Джамала купила ділянку поруч з Дорофєєвою і MONATIK"Вечірні розваги з чоловіком. Не вечеряю. Без вінішка. М'ятний чай. Щаслива вечірня прогулянка на заході сонця. Година читання перед сном. Дикий секс з чоловіком. Сон настає без серіалу. О 22.00", - написала Анна.

Хто така Анна Сєдокова 

Анна Сєдокова - українська співачка, але популярність здобула в Росії у складі жіночого колективу "ВІА Гра". 

Покинувши групу в 2004 році, Сєдокова почала сольну кар'єру, сконцентрувавшись на ролі ведучої таких рейтингових російських телепроектів, як "П'ять зірок", "Король рингу 2", "Нові пісні про головне" та інших. У 2014 році Сєдокова запустила власний бренд одягу "LA Story", колекції якого демонструвалися в рамках Тижнів моди в Москві.

Вас також можуть зацікавити новини: