Раніше в РФ висловилися за те, щоб надати музиканту російське громадянство / скріншот

До фронтмена гурту Rammstein Тілля Ліндеманна, який перебуває в Росії з гастролями, посеред ночі прийшли російські силовики.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Слідчі дії силовики провели вночі комплексі "Завидово" у Тверській області, де поселили музиканта.

Відео дня

Один з представників Rammstein був затриманий після конфлікту з оперативниками.

t.me/bazabazon

ОНОВЛЕНО. Як повідомило Інтерфаксу джерело, силовики видали Ліндеманну припис про "недопущення порушення антиковідних заходів" у зв'язку з підготовкою його виступу у Тверській області, "попри обмеження на проведення масових заходів".

Постояльці комплексу відпочинку "Завидово", де знаходиться зараз артист, розповіли, що співробітники правоохоронних органів у цивільному зайшли у номер до Ліндеманна, де провели з ним бесіду, суть якої невідома, пише "Говорить Москва".

29 серпня фронтмен Rammstein планував виступити на фестивалі "Макларин" на підтримку партії "Родина". Напередодні ввечері організатор фестивалю і засновник холдингу "Афанасий" Максим Ларін написав у соцмережі, що їм не вдалося "сховати Ліндеманна з його групою. Їх знайшли та пресують". Пізніше публікацію видалили.

4 і 5 вересня Тілль Ліндеманн виступить також на "топовому" фестивалі в Москві разом з військовими оркестрами.

19 серпня у Держдумі РФ допустили, що німцю, який дуже любить росіян, можуть надати російське громадянство.

Ліндеманн неодноразово висловлював свою прихильність до Росії та культури СРСР. Раніше він опублікував кліп до каверу на хіт "улюблене місто" Марка Бернеса російською мовою.

Кавер виявився саундтреком до нового фільму Тимура Бекмамбетова "Дев'ятаєв", який скоро вийде в прокат в Росії.