Плаксіна вийшла на сцену в незвичайній сукні і вдавала, що співає / колаж УНІАН, скріншоти

Скандальна дочка путіністки Любові Успенської Тетяна Плаксіна, яка тепер виступає разом з матір'ю, стала посміховиськом. Все сталося на її недавньому концерті в РФ.

Так, Плаксіна вийшла на сцену в незвичайній сукні і вдавала, що співає. Однак дочка Успенської лише відкривала рот під фонограму. При цьому вона кілька разів епічно "не потрапила" у звук, через що мала смішний вигляд.

Сама Плаксіна ганьби нібито не помічала. Вона продовжувала танцювати і відкривати рот, намагаючись мати максимально спокусливий вигляд. Однак росіяни такий концерт не оцінили. Дочку Успенської зняли на відео, яке вже з'явилося в Telegram-каналах.

Мережа одразу ж почала обговорювати Плаксіну і те, як вона зганьбилася. При цьому користувачі відзначають, що на сторінці дочки Успенської негативні коментарі одразу ж видаляють, залишаючи лише компліменти від "ботів". Юзери пишуть:

  • "Чим би дитя не тішилося"
  • "І як би Успенська не тягнула її за вуха, результату немає"
  • "Чи надовго, потім знову зірветься і почне мати помиями обливати".

Дочка Успенської стала посміховиськом - відео

Що відомо про дочку Успенську

Кілька років тому Плаксіна впала з велосипеда і сильно постраждала. Вона перенесла чотири операції, після чого стала "злітати з котушок". Плаксіна погрожувала матері судами, їй приписували залежність від наркотиків і алкоголю. 

Незабаром путіністка зуміла втихомирити дочку. Разом вони підтримують кремлівський режим, виступають в окупованому Криму і мовчать про повномасштабну війну в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: