Святослав Вакарчук привітав з Днем захисників та захисниць України / фото instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Українські зірки в День захисників та захисниць 14 жовтня привітали всіх причетних зі святом.

Зокрема, серед тих, хто цього дня звернувся до захисників України зі словами привітань, – співачка та акторка Ірина Білик, екс-фронтмен "Тартака" Олександр Положинський, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, а також гурт "Антитіла".

"Всім, хто боровся та бореться за Україну, її незалежність й цілісність, хто захищав та захищає, вдячність та повага!" – зазначив Положинський.

Відео дня

"Вітаю Наших Захисників і Захисниць зі Святом!" – привітала Білик.

Ірина Білик привітала з Днем захисників та захисниць України / фото instagram.com/bilyk_iryna

"Поки ми працюємо та вчимося, виховуємо дітей та допомагаємо батькам... Поки ми пишемо нові пісні й ходимо на концерти... Поки ми хворіємо та лікуємося... Поки ми сумуємо та радіємо... Вони захищають. Захищають нас. Захищають право кожного з нас жити своїм життям. Захищають Україну. Зі святом вас, наші захисники та захисниці. Бережи вас Бог. Слава Україні!" – написав Вакарчук.

Читайте такожУ Києві пройшов марш до Дня захисників та захисниць України (фоторепортаж, відео) "Ми дякуємо всім захисникам та захисницям, які щодня докладають зусиль, ризикують та стоять за нашу правду, свободу й незалежність. І пам'ятаємо всіх, хто сміливо тримав оборону та ніс наш прапор, але так і не повернувся додому. Дорога ціна нашого мирного неба", – йдеться у привітанні від групи "Антитіла".

День захисників та захисниць України

Державне свято України, яке відзначається 14 жовтня з 14 жовтня 2014 року.

З 2015 року цей день є неробочим.

До липня 2021 року називався "День захисника України".

Вас також можуть зацікавити новини