Дуа Ліпа / Фото Скріншот Instagram

Відома британська співачка Дуа Ліпа, яка випустила саундтрек до "Барбі", стала однією зі 100 найвпливовіших людей світу.

Журнал TIME опублікував список 100 найвпливовіших людей світу. Дуа Ліпа потрапила на обкладинку видання, як одна із таких. Автори пояснюють свій вибір стрімким злетом музичної та акторської кар'єри знаменитості, а також її вагомим впливом на сучасну культуру.

Як відомо, 5 пісень співачки увійшли до топ-10 чарту Billboard Hot 100, а також Луа Ліпа була нагороджена відзнаками Grammy і Brit Awards. Крім того, серед її успіхів саундтрек до популярного фільму "Барбі" та роль у шпигунському трилері "Арґайл", де вона зіграла лиходійку.

Відео дня
Скріншот Instagram

Зараз виконавиця працює над новим альбомом "Radical Optimism", до якого увійде 11 хітів. За словами співачки, цей альбом більш зрілий та серйозний, ніж попередній:

Я просто інша людина, тому, звісно, і альбом відрізнятиметься. Тепер у мене інші думки, бажання, потреби й перспективи…Я відчуваю себе найбільш впевнено в нинішній момент життя.

Що відомо про Дуа Ліпу

Дуа Ліпа народилася в Лондоні і зараз їй 28 років. Свій творчий шлях зірка розпочала з театральної школи, де грала ролі у виставах. Також в юності вона записувала кавери на YouTube і SoundCloud. Успіх співачки розпочався з виступів у нічних клубах та ресторанах, а також її першого модельного контракту.

Справжнім проривом у популярності знаменитості стала реклама шоу "X Factor", де вона знялася. Після цього Ліпі запропонували контракти TaP Music та Warner Bros. У 2015 році Дуа Ліпа випустила першу власну пісню "New Love", який став початком її співочої кар'єри.

Дуа Ліпа / Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше українська режисерка Таня Муіньо зняла кліп для Дуа Ліпи.

Вас також можуть зацікавити новини: