Jerry Heil розповіла про комплекси / фото instagram.com/thejerryheil

Українська співачка, відома як Jerry Heil, розповіла про свої комплекси та закликала шанувальників разом боротися з ними.

Читайте також"Сексуальна русалка": співачка Jerry Heil анонсувала новий альбом в ефектному образі (фото)Про це вона написала у своєму Instagram.

«Криві пальці, маленькі губи, невисокий зріст, недостатньо якийсь там ніс і груди. А ще коліна, здається, не в ту сторону дивляться… Більшість комплексів ми зчитуємо між рядків, бо ті, хто їх сказав, і не збиралися образити! «Не худни - у тебе тоді ніс великий!» (ціль: вмотивувати дитину не худнути. Результат: маленька Яна тепер думає, що худни - не худни - красивою не стати). «Їж більше творогу, бо від нестачі кальцію покривила пальці! Страшно дивитися!». Так, я деколи виношу сміття з хати, бо, здається мені, що з моральними гематомами від необдуманих слів найближчих ходила не тільки я», – поділилася дівчина.

Відео дня

За її словами, про свої «криві пальці» вона і досі чує «кожен другий раз в компанії родичів».

«Ми це проговорюємо, і я достатньо зріла, щоб не ображатися свідомо. Та підсвідомість - диктофон, який ніколи не вимикається, а потім в хитрий момент бере і відтворює аудіо дво-, а то і семирічної давності», – додала співачка.

Вас також можуть зацікавити інші новини про зірок