Дзідзьо / фото instagram.com/dzidzio

Український співак Дзідзьо (справжнє ім'я – Михайло Хома) розповів, як вирішив розлучитися з колишньою дружиною Ярославою Притулою, яка виступає під сценічним псевдонімом SLAVIA, а також прокоментував чутки про зради.

Кілька відвертих зізнань виконавець зробив у програмі "Зірковий шлях", запис якої опубліковано на YouTube.

"Це сталося. Мені більше шишок прилетіло, тому що, напевно, я був перший, хто розв'язав цей мішок. Потрібно бути чесним з самим собою... Одружився трикутник на квадратові, і вони собі удвох придумали ідеальні круглі двері в будинок, – зазначив співак. – Потрібно було взяти відповідальність і сказати: "стоп, так більше не буде"... Набрався сміливості та заявив, сказав, що ми розлучаємося".

За словами Дзідзьо, тепер він думає, що "це був найправильніший момент" в його житті.

"Це неправильно – жити в отруєному стані. І самому кислому ходити – вічно додому не хотів, і їй зіпсувати життя".

При цьому співак зазначив, що у нього "ніколи нічого не було" зі співачкою Олею Цибульською: "І Слава про це прекрасно знала".

Дзідзьо та SLAVIA: розлучення

Читайте також"Я була п'яна": Оля Полякова розповіла про "фатальний" секс з другомУ квітні поточного року стало відомо, що Дзідзьо і SLAVIA вирішили розлучитися після 20 років спільного життя.

Коментуючи розлучення, Ярослава заявила, що зі свого боку вона зробила все, щоб врятувати шлюб: "Моя совість чиста. Я спокійна. Треба дати прожити собі все, що приготувала доля".

У мережі тим часом поширювалися чутки, що саме Цибульська вплинула на рішення про їхнє розлучення. Сама вона їх всіляко спростовувала.

Вас також можуть зацікавити новини