'Економ режим': модель Аліна Байкова зізналася, що витрачає у США понад 300 тис грн на місяць

Українська модель Аліна Байкова, яка останні роки живе у США, розповіла, скільки грошей витрачає щомісяця на свої потреби.

В інтерв'ю Раміні Есхакзай дівчина зізналася, що їм достатньо близько 500 доларів на день (19 тисяч гривень). 

"Як тільки ти вийшла зі свого будинку, у тебе витрачається близько 500 доларів на день. Зустріла когось, кава, сигаретка, поїсти, дорого жити в Нью-Йорку. З інфляцією відчуваєш, як кава подорожчала, спочатку вона була 5 доларів, зараз 7. Я зараз на "економ режимі", я взагалі не їм, тільки з бойфрендом, але все одно витрачаю багато", - каже модель.

Байкова додала, що живе у власній квартирі, проте витрачає на неї чимало коштів.

"Вона мені обходиться в 4000 тисячі доларів (152 тисячі гривень) на місяць. Навіть якщо не буду витрачати на їжу та шикувати у ресторанах, щомісяця у мене йде 8 тисяч доларів (305 тисяч гривень)", - каже модель.

Дівчина говорить, що заробляє ці кошти завдяки рекламним кампаніям, каталогам, інстаграму і таке інше.

"Модні покази зазвичай грошей не платять. Вони можуть дати десь 2 тисячі доларів, але вони тобі дають ім'я. Журнали і покази - це те, що дає моделі ім'я, а потім, якщо вона виглядає так, що може продати продукт, заробіток йде пізніше. Є багато дівчат, які ніколи не заробляли гроші, але дуже добре "ходили" покази", - підсумувала Байкова.

Нагадаємо, раніше модель Аліна Байкова зізналася, чи був у неї секс за гроші.

Вас також можуть зацікавити новини: