Аллу Пугачову назвали екстрасенсом / фото instagram.com/alla_orfey

Колишня домробітниця співачки Алли Пугачової Людмила Дороднова вірить, що примадонна володіє екстрасенсорними здібностями.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Співрозмовнику".

"Вона – дуже хороший екстрасенс. Якщо у людини болить, наприклад, голова, вона може покласти свою руку на його лоба, щось прошепотіти та вся біль у нього йде. Зі мною особисто такого не було, але це часто відбувалося на моїх очах", – заявила Дороднова.

"Також вона довгий час допомагала одному знайомому чоловікові з Ростова. Він був сліпим, виховував доньку. Пугачова йому не раз простягала руку допомоги", – додала вона.

Читайте такожФото Пугачової в молодості викликало фурор у мережі: "гарна незнайомка"Крім того, Дороднова зазначила, що зараз Пугачова "нарешті живе тим життям, про яке завжди мріяла та яке заслужила" – у щасливій родині з Максимом Галкіним та двома не по роках розумними дітьми.

Раніше повідомлялося, як російська модель Еліна Зайцева в одному з інтерв'ю розповіла, що співачка Алла Пугачова та кінорежисер Олександр Стефанович кілька років були одружені, але він постійно зраджував зірці.

Вас також можуть зацікавити новини