Олена Третьякова зі своєю дружиною Діаною / instagram.com/_lenatretyakova

Колись російська група "Ранетки" була на піку популярності, її пісні звучали буквально з кожної праски. Але після того, як дівчата втратили колишню славу, їхнє життя круто змінилося.

Наприклад, гітаристка Олена Третьякова тепер змушена жити на вулиці. Як вона розповіла в інста-сторіз, їй довелося залишитися на вулицях Буенос-Айреса з немовлям.

Минулого року вона народила сина Лео в Аргентині, переїхавши туди заради громадянства. З тих пір вона кілька разів змінювала житло, а остання орендована квартира виявилася розсадником тарганів і бліх. Зараз сім'я живе в машині і подумує повернутися назад на батьківщину.

Відео дня

Варто відзначити, що Олена народила сина за допомогою ЕКО. Ще вісім років тому вона зізналася, що є прихильником нетрадиційної орієнтації. Більше того, в Буенос-Айресі вона одружилася зі своєю дівчиною Діаною.

Крім того, після переїзду за кордон Третьякова оголосила про завершення музичної кар'єри. Зараз вона активно веде свій блог в Instagram, де розповідає про своє життя. Про війну в Україні вона не промовила ні слова.

Нагадаємо, в мережу "злили" фото Успенської до пластики.

Вас також можуть зацікавити новини: