Коментатори не погодилися з думками Еллерта / фото instagram

Український гуморист та переможець шоу "Холостячка" Олександр Еллерт вирішив виправдати чоловіків, які втекли з України під час повномасштабної війни. Проте йому це не вдалося. 

Відомо, що сам Еллерт перебуває у США. Він мешкає у Каліфорнії, тому нерідко коментатори питають, чому гуморист не повертається в Україну. На тлі цього та скандалів довкола інших чоловіків, які також знаходяться за кордоном, переможець "Холостячки" вирішив заявити:

"Хто емігрував – той муд*к! Позиція ясна, частково справедлива, але точно не радикальна. Іноді трохи губиться грань між радикальним та раціональним. Адже є ті, хто планував і готувався. Та ті, хто усе втратив. А когось завжди щось до останнього тримало. А когось навпаки, тепер нічого. Причини різні, не лише війна. Індивідуально все - не радикально. Є ще ті хто спробували та повернулися, виходить, муд*ки, але трохи рідніші?! Такі думи, не більше".

Відео дня

Коментатори не погодилися з думками Еллерта. Його спроби виправдати чоловіків, які втекли, виявилися марними. За це гумориста ще й полили брудом.

Еллерт невдало виправдав чоловіків, які втекли з України / скриншот

Що відповіли користувачі на допис Еллерта:

  • "В кому розчарувалася найбільше з цей рік? В людях, які втекли. Крапка"
  • "Від чоловіка виглядає як слабка спроба виправдання, допис у стилі - "понятно, что ничего не понятно", сидите там, так щось розумне пишіть або корисне робіть. Шкода, що кращі хлопці гинуть, а ви відсиджуєтесь і таку дурню пишете, жах"
  • "Якщо всі емігрують, то навіщо зараз сотні тисяч молодих чоловіків віддають своє життя? Я ще розумію жінку чи дівчину, яка емігрувала, а чоловіки... А ви як, Олександр, виїхали? Адже в нас в країні не випускають з країни чоловіків"
  • "Ці "патріоти", після нашої Перемоги, повернуться в Україну, натягнуть вишиванку і голосніше всіх кричатимуть про патріотизм"

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, хто з відомих чоловіків знаходиться за кордоном та не повертається в Україну після 24 лютого 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: