Емеральд вперше зізналася, що її зґвалтували в 14 років

Гучне розлучення колишньої військової Євгенії Емеральд стало топовою темою для обговорення восени. Жінка постраждала від насильницьких дій чоловіка-аб’юзера. А днями вона пригадала, що її зґвалтували у підлітковому віці. Про це жінка повідала у проекті ЖВЛ.

Цікаво, що лише зараз Емеральд вирішила оприлюднити цю інформацію. Вона вважає, що таким чином їй буде легше про все забути.

Емеральд поділилася, що про цю історію нічого не казала навіть своїй мамі. А зараз нібито вона може відверто про все говорити, аби звільнитися від страшних спогадів.

Євгенія уточнила, що тоді їй було всього чотирнадцять років. Емеральд додала, що після страшної ситуації вирішила зберігати мовчанку, бо соромилася, відповідно злочинець не поніс ніякого покарання.

"Ґвалтівника тоді не покарали. Мені було 14 років тоді, я була мала. Я дуже сильно злякалася. Тільки сьогодні я розповіла своїй мамі, вона була шокована", – зазначила колишня військова, яка, очевидно, досі не може оговтатися.

Нагадаємо, що раніше колишня військова Євгенія Емеральд висловилася про те, що її близькі люди не знаходять собі місця через її життєві перипетії.

Додамо, що раніше снайперка Євгенія Емеральд в інтерв'ю УНІАН розповіла про насильницькі дії свого колишнього чоловіка, військового Євгена Стипанюка.

Вас також можуть зацікавити новини: