Кіркоров з'явився на публіці після операції / скріншот YouTube

Російський артист, який підтримав повномасштабне вторгнення, Філіп Кіркоров зробив чергову пластичну операцію.

Нещодавно на російській премії "Зірки хайпу" артист з'явився в костюмі Алладіна, що закриває вилиці, а тепер вийшов у світ з сильно набряклим обличчям.

Незважаючи на післяопераційне відновлення і лицьовій бандаж Кіркоров замінив Агутіна, який потрапив до лікарні через тромб в нозі, на ще одному фестивалі і співав там свої пісні. Однак своє обличчя він намагається прикривати, останній раз - віялом.

Відео дня
Кіркоров зробив ще одну пластичну операцію / фото t.me/novostishowbiz

Варто відзначити, що 56-річний путініст продовжує перетворюватися. Співак вже зробив кілька пластичних операцій - ліпосакцію, рельєфний прес і нові сідниці в клініці скандального хірурга Тимура Хайдарова, а тепер, схоже, взявся за омолодження обличчя.

До слова, зіркові пацієнти Хайдарова неодноразово висловлювалися негативно про його професіоналізм. Наприклад, співачка Слава сказала, що він спотворив її груди.

Незадоволеною також була артистка Ірина Дубцова, яка кілька років була суддею українського шоу "Х-фактор", проте на початку повномасштабного російського вторгнення стала на бік країни-агресорки.

Нагадаємо, раніше відомий український співак відповів, чи пропонував йому Кіркоров секс.

Вас також можуть зацікавити новини: