Юрій Рибчинський дав інтерв'ю Олесі Бацман / скріншот YouTube

Український поет і сценарист Юрій Рибчинський висловився з приводу подальшої долі президента РФ Володимира Путіна.

В інтерв'ю журналістці Олесі Бацман він твердо заявив, що Україна переможе у війні, яку розв'язала Росія. А диктатор Путін ще довго буде асоціюватися у людей зі всесвітнім злом.

"Думаю, що жити йому (Путіну, - УНІАН) залишилося недовго. Коли його не стане, я думаю, його ім'я буде прокляте не тільки в цивілізованому світі, але і стане синонімом всесвітнього зла, як це було з Гітлером і Сталіним", – сказав Рибчинський.

Крім того, в ЗМІ періодично з'являється інформація про хвороби фюрера. Поет припустив, що саме це і може стати причиною його смерті.

"Про це зараз говорять і американці, і англійці. Те, що він робить, свідчить про його психічне захворювання. Але якщо у Лукашенка є довідка, що він божевільний, то у Путіна такої довідки немає", – підкреслив Рибчинський.

Хто такий Юрій Рибчинський

Юрій Рибчинський - радянський і український поет, драматург, сценарист. Герой України (2020), Заслужений діяч мистецтв України (1995), Народний артист України (2000), Національна легенда України (2021), п'ятнадцять разів ставав лауреатом телевізійного фестивалю "Пісня року".

Вас також можуть зацікавити новини: