Юрій Горбунов та Катя Осадча з молодшим сином / фото instagram.com/gorbunovyuriy

Український шоумен Юрій Горбунов заінтригував шанувальників новим знімком у мережі з дружиною телеведучою Катериною Осадчою та загадковим підписом до нього.

Фото він опублікував у своєму Instagram, супроводивши його словами:

"Вмовляю! Як думаєте, вийде?".

Користувачі почали вгадувати, про що йде мова. Багато хто з них вирішив, що шоумен говорить про ще одне поповнення у родині:

Юрій Горбунов і Катя Осадча / фото instagram.com/gorbunovyuriy

Читайте такожКатя Осадча та Юрій Горбунов на Миколая охрестили молодшого сина (фото, відео)"На дівчинку?", "На четвертого?", "Дівчинку вам", "По очах вже видно, що згодна", "Вийде", "Так, дівчинку потрібно вам дуже", "Звичайно, ви неймовірні", "Дівчинку, дівчинку! Ми всією країною тримаємо кулачки за вас, дівчинку!", "Потрібно умовити. Інакше ніяк", "Так, давайте ще одного".

Раніше повідомлялося, що після народження їхнього спільного з Осадчою другого сина Горбунов не збирався зупинятися та натякав на народження доньки.

Як відомо, Катя Осадча одружена з Юрієм Горбуновим. У пари є два сини – Іван 2017 року народження та Данило, який з'явився на світ 19 серпня цього року. Для Осадчої новонароджений став третьою дитиною – у стосунках з бізнесменом Олегом Поліщуком ведуча у 2002 році народила первістка Іллю. Цього року він закінчив школу та вступив до Мерілендського університету у США.

Вас також можуть зацікавити новини: