Стартували зйомки "Голосу країни-12" / фото instagram.com/gorbunovyuriy

Український шоумен Юрій Горбунов показав фото зі зйомок 12 сезону наймасштабнішого вокального шоу України "Голос країни".

Знімок він опублікував у своєму Instagram.

"Зйомки 12 сезону "Голосу країни" набирають обертів! День другий!" – підписав він фото.

На знімку разом з ним позують його дружина і ведуча Катя Осадча, артисти Оля Полякова, Потап, Надя Дорофєєва та Святослав Вакарчук. Останній теж поділився у соцмережі фото зі зйомок.

Зірковий склад "Голосу країни-12" / фото instagram.com/gorbunovyuriy
Святослав Вакарчук / фото instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Яка прекрасна команда, супер", "ви такі класні всі", "Які люди", "Мене б туди", "Зірочки наші", – відреагували підписники Горбунова.

"Голос країни": 12 сезон шоу

Читайте також19-річний переможець "Голосу країни" одружився зі своєю вагітною дівчиною (фото)Раніше повідомлялося, що тренерами "Голосу країни-12" стали топові українські зірки.

За лаштунками вони обговорювали, які голоси шукають в новому сезоні "голоси країни". Дорофєєва зазначила, що шукає сміливих і щирих, тих, які змінять цей світ на краще.

Потап постарається знайти екстравагантні голоси, які представлятимуть Україну по всьому світу, де б вони не виступали. А Оля Полякова поділилася тим, що давно мріяла бути в "Голосі країни", та нарешті її мрія здійснилася.

Вас також можуть зацікавити новини: