'Сталевий прес і тонка талія': Ксенія Мішина показала, як виглядає після розставання з Олександром Еллертом

Популярна українська актриса і екс-героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина не перестає дивувати своїх шанувальників. Вона опублікувала "гаряче" фото на своїй особистій сторінці в Instagram.

32-річна артистка близько року перебувала в романтичних стосунках з шоуменом і сценаристом "Студії Квартал 95" Олександром Еллертом. Однак в липні цього року заявила про розставання, при цьому, не назвавши причину свого рішення. Сам чоловік теж відмовляється від коментарів.

Ксенія Мішина активний користувач соцмереж, її Instagram-аккаунт налічує майже мільйон підписників. Так, деякий час тому вона опублікувала знімок з недавньої фотосесії. У кадрі вона позувала в брюках із завищеною талією і топі. Стилісти їй недбало уклали волосся і зробили яскравий макіяж. У доповненні образу стильні окуляри.

Відео дня
Ксенія Мішина показала стильний образ / фото instagram.com/misha.k.ua

Читайте такожСаша Бо після розлучення збільшила груди у екс-чоловіка Слави Камінської: фото з операційноїШанувальники були захоплені новим образом улюблениці, вони залишили їй схвальні коментарі. 

Як зазначається, у актриси є 9-річний син Платон, якого вона народила під час навчання в театральному університеті. Відносини з батьком дитини Мішина не підтримує.

Нагадаємо, Ксенія Мішина розповіла про непростий період з гумористом Олександром Еллертом.

Вас також можуть зацікавити новини: