Алекс Топольський / Фото - instagram.com

Головний герой 12-го сезону шоу "Холостяк" Алекс Топольський так і не зміг побудувати щасливу сім'ю з переможницею проекту Катею Лозовицькою. Як відомо, зараз бізнесмен живе на Балі, де часу даремно не втрачає - активно шукає собі супутницю життя. Точніше, вже знайшов. 

Нещодавно Алекс заявив, що зараз його серце зайняте. Два місяці тому він познайомився і почав зустрічатися з дівчиною, яку ретельно приховує від публіки - навіть її ім'я Топольський відмовився називати. Але все ж деякі деталі його особистого життя вдалося дізнатися. 

"Вона мене привабила з першого погляду, так. І вже з першого діалогу я зрозумів, що це моя людина. Я ціную її доброту, щирість, цілеспрямованість, красу як зовнішню, так і внутрішню. Вона дуже світла людина", - розповів Алекс в stories.

Відео дня

Він додав, що його нову дівчину зовсім не бентежить досвід участі в романтичному шоу. 

"Вона розумна дівчина. Ставиться так само, як і до будь-якого іншого мого досвіду в минулому. Її не бентежить цей факт", - уточнив бізнесмен.

Чому Топольський розлучився з Лозовицькою

На пост-шоу "Холостяк" стало відомо, що Катя і Алекс швидко зрозуміли - вони не підходять один одному. Однак після завершення шоу Лозовицька зробила пост в Instagram, де поскаржилася на Топольського. Дівчина пояснила, що їй було складно перебувати у стосунках, де чоловік думає тільки про себе і зовсім не піклується про партнерку. 

Модель також уточнила, що образ "прекрасного принца" у Алекса був лише перед телекамерами - в реальному житті його немає.

Нагадаємо, "Холостяк" Топольський розповів, скільки витрачає на життя на Балі.

Вас також можуть зацікавити новини: