За словами Гвоздьової, вона ледь не лягла під ніж хірурга, але тоді її плани зруйнував початок повномасштабної війни / фото instagram танцівниці 

Учасниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова знялася топлес. Хореограф показала струнке тіло та розповіла, що готується до мамопластики.

Гвоздьова позувала у яскравому костюмі. Танцюристка приміряла піджак на оголене тіло, а груди прикривала руками. При цьому вона вигнулася та показала струнку талію та підтягнуті форми. 

В описі до "спекотного" фото Гвоздьова розповіла, що вона продовжує готуватися до операції. За словами танцюристки, вона ледь не лягла під ніж хірурга, але тоді її плани зруйнував початок повномасштабної війни.

Відео дня

"Було навіть так, що минулого року я майже вже лягла на операцію, але війна все змінила і зараз думаю, може так мало статися!Бо потім було не до того", - зізналася хореограф.

Хореограф Ілона Гвоздьова знялася топлес / фото instagram танцівниці 

Реакція мережі

У коментарях фани пишуть, що Гвоздьова має чудовий вигляд. Одні користувачі намагаються відмовити її від операції, а інші хвалять танцюристку за сміливість. Юзери пишуть:

  • "Кожна жінка має любити своє відображення у дзеркалі, тому якщо їй не вистачає стрункості, гарних брів чи ще чогось, то треба діяти! Ілоно, тобі треба слухати себе і проживати це життя у задоволення!"
  • "Ви гарна, у вас чудове тіло, мрія кожної! Маленькі, але здорові груди! Навіщо ці пригоди, не розумію"
  • "Така красуня, просто немає слів!"

Нагадаємо, раніше Гвоздьова розповіла, що перед тим, як ухвалити рішення про операцію, вона проконсультувалася з багатьма лікарями. Хореограф відвідала психолога і навіть обговорювала цю тему з подругами.

Вас також можуть зацікавити новини: