Вони закрутили романи в реальному житті / колаж з фото

Часто буває таке, що кохання в кіно переростає в реальне життя. Так і сталося з деякими українськими акторами. Вони познайомилися на зйомках різних проектів і більше ніколи не розлучалися.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик познайомилися на зйомках серіалу "Клан ювелірів", де грали закохану пару. "Іскра" пробігла між ними відразу, тому вони зрозуміли, що хочуть бути разом і в реальному житті.

Відео дня

У 2017 році вони зіграли весілля. Перше весілля було на Мальдівах, друге - в Києві, а третє вони зіграли на весільному фестивалі. Незабаром у пари народився син Андрій.

Після 24 лютого 2022 року пара була змушена розлучитися. Федінчик вступив до лав ЗСУ, а Денисенко почала займатися волонтерською діяльністю. Вони дуже рідко бачаться через війну.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик / instagram.com/natalka_denisenko

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов

Зірка серіалів "Рись", "Довга дорога до щастя" і "Вибір матері" Анастасія Цимбалару зв'язала себе узами шлюбу з колегою Григорієм Баклановим, відомим завдяки ролям у таких серіалах як "Спіймати Кайдаша", "Ворожка" і "Сага". 

Вони одружилися в 2021 році. Дітей у пари поки немає. З початку повномасштабного вторгнення вони заснували благодійний аукціон. За рахунок зібраних коштів вони придбали карети швидкої допомоги для ЗСУ.

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов / instagram.com/nastya_tsymbalaru

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська неодноразово розповідала, що зраджувала з Борисюком своєму екс-чоловікові Євгену Паперному. Однак жінка все ж зважилася на більш глобальні зміни в житті. Вона розлучилася з Паперним і почала будувати стосунки з Борисюком.

Незабаром вона вийшла за нього заміж і народила йому дочку Анну, яка пішла стопами зіркових батьків і стала актрисою. Також у Сумської є дочка від першого шлюбу - Антоніна. Відомо, що дівчина живе в Росії і мовчить про велику війну на батьківщині.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк / instagram.com/olgasumska

Катерина Тишкевич та Валентин Томусяк

Катерина Тишкевич і Валентин Томусяк також познайомилися на знімальному майданчику. Вони разом знімалися в таких серіалах як "Безсмертник", "Ніщо не трапляється двічі" і "Швидка допомога". У 2015 році стало відомо, що вони разом не тільки на екрані, але і в реальному житті.

У 2019 році вони одружилися. Пара планувала будувати будинок, проте їхні мрії зруйнувала хвороба Тишкевич. Дівчина довгий час страждала від головного болю. Вона пройшла багато обстежень, їй призначали лікування, але нічого не допомагало. Зараз Тишкевич живе на Балі, де намагається повернути себе до життя, а Томусяк залишився в Україні.

Катерина Тишкевич та Валентин Томусяк / instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k

Анастасія Іванова та Владислав Онищенко

Головна героїня серіалу "Рись" Анастасія Іванова вийшла заміж за актора і музиканта Владислава Онищенка. Пара виховує сина, що з'явився на світ в 2018 році.

Варто відзначити, що Онищенко не тільки талановитий актор, але і музикант. Він є учасником ZBSband, який переміг у дев'ятому сезоні шоу "Х-фактор". Їхнім наставником була Настя Каменських.

Анастасія Іванова та Владислав Онищенко / instagram.com/v.onishchenko

Вас також можуть зацікавити новини: