Актрисі потрібує серйозного лікування / скріншот

Російській актрисі Лідії Федосєєвій-Шукшиній стало ще гірше. Раніше повідомлялося, що її розбив інсульт, а тепер з'явилася інформація про те, що у неї відмовляє серце. Крім цього, у актриси інфаркт головного мозку.

"Актриса ще місяць тому скаржилася на сильний головний біль і неконтрольовані посмикування м'язів рук і ніг, а слідом з'явилися скорочення м'язів на обличчі. До лікарів вона звернулася лише через деякий час. У приватній клініці їй провели обстеження і поставили попередній діагноз. Пізніше викликали швидку і відправили на МРТ. Вже в лікарні інфаркт головного мозку підтвердився", - повідомляють російські Telegram-канали.

Після цього стан Федосєєвої-Шукшиної лише погіршився. Актриса потребує серйозного лікування через проблеми з серцем.

Відео дня

"Їй встановили тимчасовий кардіостимулятор. Але його недостатньо для функціонування м'яза. Медики прийняли рішення найближчим часом встановити їй постійний електрокардіостимулятор, який приведе в норму роботу серцевого клапана. Щоб запобігти інші гострі порушення в системі кровообігу... Актриса досі перебуває у важкому стані, її свідомість сильно пригнічена", - додали росЗМІ.

Що Федосєєва-Шукшина говорила про повномасштабну війну

Російська актриса не коментувала початок повномасштабної війни РФ проти України і утримувалася від коментарів. Однак у грудні 2022 року Федосєєва-Шукшина заявила російським ЗМІ, що була на відпочинку в Єгипті і говорила з українцями. Актриса стверджувала, що вони перед нею "вибачилися".

"Вони сказали: "Вибачте, це не ми розв'язали конфлікт з Росією, це американці". Дуже зворушливо, я ж нічого про політику не питала. Море і сонце однаково щедрі до всіх. Нам би повчитися у природи бути добрішими один до одного", - стверджувала Федосєєва-Шукшина.

Стан Федосєєвої-Шукшиної - що відомо

Кілька днів тому стало відомо, що російську актрису розбив інсульт. Вона потрапила в реанімацію. Однак тоді її дочка заявляла, що Федосєєва-Шукшина не в критичному стані.

Вас також можуть зацікавити новини: