Яна Соломко / Скриншот YouTube

Учасниця першого сезону шоу "Холостяк" і екс-солістка гурту Real O Яна Соломко неодноразово була помічена в Росії вже під час повномасштабної війни.

Вона співала перед окупантами і прославляла вбивць українського народу. За це її почали жорстко хейтити в мережі. Мабуть, Соломко не витримала булінгу через свою зраду і вирішила виправдатися перед українцями.

На своїй сторінці в Instagram вона написала, що переїхала в Росію ще 2018 року. За її словами, у країні-агресорі в неї був контракт і вона не могла його просто так розірвати. Але після його закінчення вона поїхала у США.

Відео дня

"Росія не була моєю батьківщиною. Я українка, і це ніколи не зміниться, хто б і що б не говорив і не писав. До і після початку війни я робила те, що повинна була робити як професіонал, що має юридичний контракт і це не підлягає нічиїм засудженням", - написала Соломко.

Вона додала, що її новий чоловік не є громадянином Росії. За її словами, він "багатонаціональна людина", з якою вона знайома вже 11 років.

Співачка зазначила, що всі ці роки вони товаришували, проте нещодавно зрозуміли, що мають глибші почуття одне до одного, тож вирішили більше не гаяти жодного дня і одружитися. Церемонія одруження відбулася в Стамбулі.

Нагадаємо, раніше зрадниця Яна Соломко нарвалася на хейт за спроби "перевзутися".

Вас також можуть зацікавити новини: