Вісім років тому Яніна розбив інсульт, він перестав говорити і не міг пересуватися / скріншоти

Оновлено: пізніше стало відомо, що інформація про смерть актора не підтвердилася. Дружина Яніна заявила, що "сталася помилка". Невідомі зателефонували їй, представившись лікарями. Однак коли вона приїхала до лікарні, актор виявився живим, проте він у важкому стані.

У РФ, як повідомляють ЗМІ, помер колись відомий актор Олексій Янін, який знімався у фільмах і серіалах. Йому було 40 років. Останні роки свого життя актор був прикутий до ліжка.

Так, вісім років тому Яніна розбив інсульт. Він не міг самостійно пересуватися, їсти і навіть говорити. Спочатку за артистом доглядали його мати, вітчим і дружина.

Відео дня

Однак не так давно обраниця Яніна, актриса і співачка Дарина Клюшникова, вирішила почати "нове життя". Вона лише зрідка відвідувала актора і привозила до нього його сина. Дитину Янін не впізнавав, адже на момент інсульту хлопчикові було всього три роки, а тому актор запам'ятав його саме таким.

Янін та його дружина / скріншот

Як повідомляють російські Telegram-канали, акторові різко стало погано вчора, 1 вересня. Його доставили в лікарню в судомах, також у нього був напад епілепсії.

Який вигляд мав Янін до і після інсульту

Російський актор Олексій Янін / скріншот

Де знімався актор Олексій Янін

Росіянин прославився завдяки ролі в серіалі "Бальзаківський вік або всі мужики сво". Також він знімався в багатосерійних мелодрамах "Світло і тінь маяка", "Сильніше долі", "Вітряна жінка", "З коханими не розлучаються".

Останньою роботою Яніна перед інсультом була роль в серіалі "Бігти не можна загинути". У ньому актор знявся у 2015 році.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в РФ померла скандальна зірка "Пацанок".

Вас також можуть зацікавити новини: