Ілля Парфенюк з дружиною Сімбочкою / Скриншот Instagram

Відомий український співак Ілля Парфенюк поділився з шанувальниками радісною новиною - він уперше став батьком. Його дружина, блогерка Сімбочка, народила йому доньку, яку назвали Софією.

На своїй сторінці в Instagram Ілля поки що не поділився подробицями пологів і фотографією свого малятка.

Однак він лаконічно написав: "Я тепер батя".

Відео дня
Скріншот Instagram

Відомо, що Ілля весь час перебував поруч зі своєю коханою і підтримував її.

Відомий український співак уперше став батьком

Варто зазначити, що Парфенюк і Сімбочка довго приховували вагітність. За словами дівчини, вона боялася осуду в мережі, тому не поспішала ділитися з шанувальниками цією новиною.

Про її вагітність стало відомо, коли в неї був уже великий животик. Тоді ж пара влаштувала гендер-паті, під час якого дізналася, що в них народиться донька.

Чим відомий Ілля Парфенюк

У 2022 році Ілля дебютував із треком "Провела екскурсію". Відео з тролейбуса, де хлопець наспівує свій хіт, за першу добу набрало 1,5 мільйона переглядів у ТікТок. Артист посів перші місця в топ-чартах стримінгових майданчиків, а також отримав потужний актив у соціальних мережах.

У 2023 році Ілля випускає свій другий трек під назвою "Відриваючись", у якому співає про кохання та передає свої справжні почуття. Новим синглом артист остаточно закріпився в топі шоу-бізнесу і знову потрапив у всі чарти на перші місця.

Вас також можуть зацікавити новини: