Тамерлан / Скріншот Instagram

Співак і військовий Тамерлан висловився щодо можливої мобілізації жінок. Він вважає, що вона не повинна бути примусовою.

Як розповів артист в інтерв'ю "Обозревателю", він знає жінок, які добровільно пішли на фронт, проте є й ті, які будуть кориснішими в тилу.

"Я бачив багато жінок, які воюють. Вони дуже компетентні, максимально глибокі в тому, чим займаються. Але як нас усе-таки виховували? Що жінка - це берегиня сімейного вогнища, що жінка точно не для війни. Я впевнений, що однозначно не можна робити мобілізацію примусовою", - сказав Тамерлан.

Відео дня
Тамерлан / Скриншот Instagram

При цьому він зазначає, що є багато жінок, які живуть військовою справою і в них виходить робити все так, як роблять чоловіки.

"Я вважаю, що жінкам є чим займатися в тилу і вони тут будуть більш корисні. Але водночас упевнений у тому, що багато жінок підуть на війну зі своїх міркувань. І я знаю також багато сімейних пар, які воюють в одному підрозділі. Є така історія. Тому це вже вибір кожної людини, незважаючи на те, до якої статі ти належиш", - додав артист.

Крім того, Тамерлан розповів, що на фронті служать і сімейні пари. Особливо на початку війни було багато тих, хто починав стосунки і навіть одружився.

Нагадаємо, раніше відомий український співак висловився про мобілізацію блогерів.

Вас також можуть зацікавити новини: