Вова Дантес і Даша Кацуріна / скріншот

Бізнесвумен Даша Кацуріна повідомила підписникам, що приїхала до Києва. Після початку повномасштабного вторгнення вона прийняла непросте рішення - відвезти дітей до Польщі. З того часу вона живе на дві країни.

Зараз Даша відвідала Київ, де відразу зустрілася зі своїм коханим Вовою Дантесом. Скільки точно вони разом - невідомо, але про стосунки знаменитості відкрито заявили влітку минулого року. 

Поки невідомо, з якою саме метою Кацуріна приїхала в українську столицю, але, судячи з її Instagram-блогу, вона щаслива повернутися в рідне місто. Так, дівчина опублікувала селфі, зроблене з Дантесом в ліфті, і написала: "Ой, Київ, як же добре вдома".

Відео дня

Слід зазначити, що одягнена бізнесвумен досить стильно. Для поїздки до Києва вона вибрала білий гольф, сірі штани, довгий кремовий тренд і чорну кепку. Її волосся розпущене і недбало покладене на плечі. Макіяж на її обличчі або ледь помітний, або взагалі не нанесений. 

Кацуріна приїхала до Києва / скріншот

Історія кохання Кацуріної та Дантеса

Після того, як у березні 2022 року стало відомо про розрив Наді Дорофєєвої та Вови Дантеса, Надю помітили в компанії екс-друга родини Михайла Кацуріна. Вони так ніжно обіймалися, що публіка не змогла проігнорувати це і почалися чутки про їхній роман. 

Незабаром після цього Дашу Кацуріну - екс-дружину Михайла Кацуріна - стали часто помічати в компанії Дантеса, що навіяло думку про те, що вони нібито вирішили помститися Міші і Наді, почавши зустрічатися.

Вас також можуть зацікавити новини: