Вагітна Кеті Перрі / Фото instagram.com/katyperry

35-річна співачка Кеті Перрі дала інтерв'ю британському радіо KISS FM, розповівши про самопочуття на останніх тижнях вагітності і свою вагу.

Артистка чекає на первістка від нареченого, актора Орландо Блума, повідомляє Daily Mail.

Зірка зізналася, що зараз вона "занадто часто набрякає", а її вага досягла 86 кілограмів.

Відео дня

Читайте також"Я схвильований": Орландо Блум розповів про їхню з Кеті Перрі майбутню дочку

"Я дуже вдячна за своє тіло, і я шалено поважаю інших жінок, які теж проходять через це. Будучи вагітною, у вас змінюється світогляд. Але є і мінуси: у мене все набрякло! Ноги, руки", – скаржиться Перрі.

Зірка не тільки поділилася подробицями свого цікавого положення, але і продемонструвала животик. Також Кеті розповіла, як їй вдається працювати в період карантину.

Співачка розповіла про роботу й вагітність / Фото dailymail.co.uk

"Не дивлячись на важкі часи – пандемію коронавірусу і поширення руху Black Lives Matter у США, я дуже активна. Випускаю пісні і дуже старанно працюю. Я щаслива, що для роботи не потрібно нікуди їздити, це дуже виснажує", – сказала вона.

Як повідомляв раніше УНІАН, Кеті Перрі та її 43-річний коханий, знаменитий актор Орландо Блум чекають на дитину. У пари народиться дівчинка. Для Перрі це буде перша дитина, а у Орландо росте син Флінн від його екс-дружини, моделі Міранди Керр. З Кеті Перрі Блум почав стосунки у2016 році, проте незабаром вони розійшлися. Пауза виявилася недовгою.

Пропозицію руки і серця Орландо Блум зробив у 2019 році – в День святого Валентина. Коли ж відбудеться весілля, поки не повідомляється.