Алла Пугачова і дочка / Фото - скріншот instagram

Нещодавно Максим Галкін показав відео за участю Лізи і Гаррі. У мережі почалися бурхливі обговорення того, наскільки сильно за останній рік підросли діти. Найбільше захоплення викликає зовнішність Лізи Галкіної, яка з роками перетворюється на копію своєї зіркової мами. 

Так, на відео видно, що у Лізи світле густе кучеряве волосся. Також шанувальники оцінили її харизматичність і міміку.

Алла Пугачова і дочка / Фото - скріншот instagram

Реакція соцмереж

  • "Видно, як Ліза переживала, що у неї не виходить і це їй не завадило щиро порадіти за перемогу брата і розділити з ним його радість!!! Це просто захоплює!"
  • "Ліза така красуня! Моделлю буде!"
  • "Дівчинка - справжнє диво. Вона навіть посміхається як маленьке янголятко!"
  • "Найкрасивіші і виховані зіркові діти. Завжди із задоволенням дивлюся. Ліза - особливе чудо! Вона - копія мами, а Гаррі - тата"

Слід зазначити, що схожість Лізи з мамою було помітно ще в той час, коли вона була зовсім маленькою, адже Максим часто публікував контент з двійнятами в своєму блозі. Хоча, подейкують, Примадонна була проти - не хотіла, щоб на її маленьких спадкоємців дивилися. Галкін її переконав, адже діти, народжені в такій відомій родині, повинні з ранніх років бути привчені до камер. 

Відео дня
Алла Пугачова з дітьми, яким тільки виповнилося 4 рочки / Фото-скріншот instagram

Де зараз діти Пугачової і Галкіна

Вже рік зіркове сімейство живе в Ізраїлі. У вересні 2022 року Алла Борисівна разом з дочкою і сином приїжджала в Росію, але через місяць знову виїхала з країни. ЗМІ писали, що вона підготувала до продажу будинок і забрала документи дітей зі школи.

Нагадаємо, у Росії розповіли про стан Пугачової.

Вас також можуть зацікавити новини: