За словами Соловйова, Кремль занадто багато терпить / скріншоти

Співачка Алла Пугачова розлютила російського пропагандиста Володимира Соловйова. Днями вона повернулася в РФ, за чутками, на похорон свого друга - модельєра Валентина Юдашкіна. Це довело Соловйова до істерики.

В ефірі свого шоу пропагандист заявив, що Пугачову не повинні були пускати в РФ. Його обурює, що співачку не "покарали" за її позицію.

"Я не розумію, чому Пугачову пустили назад. Це взагалі що таке? Це що, все можна? Тобто можна нести що завгодно про країну... А потім їх пускають назад? Ну давайте зараз по телевізору її ще покажіть, дайте концерт провести, в ніжки їй впадіть, квітами зустрічайте. Це ж ощасливила, годувальниця повернулася!" - гнівно заявив пропагандист.

За словами Соловйова, Кремль занадто багато терпить. Після цього він швидко перейшов на свою улюблену тему. Пропагандист закликав владу РФ використовувати ядерну зброю. 

"Будьте ласкаві відповідати жорстко і зробити все необхідне. Якщо вам для цієї мети необхідно використовувати тактичну ядерну зброю - використовуйте, стратегічну - використовуйте", - стверджує Соловйов.

Пугачова повернулася в РФ - що відомо

Раніше стало відомо, що в РФ помер модельєр Валентин Юдашкін, який був другом Пугачової. Після цього ЗМІ повідомили, що співачка повернулася до РФ. Вона прилетіла до Москви нібито на похорон Юдашкіна.

Помічниця Пугачової Олена Чупракова підтвердила, що співачка в РФ. Однак для чого Примадонна повернулася і чи піде на похорон модельєра - її помічниця не сказала. 

Вас також можуть зацікавити новини: