Рівно місяць пройшов з моменту госпіталізації Надії Бабкіної / Instagram Надія Бабкіна

Рівно місяць пройшов з моменту госпіталізації Надії Бабкіної в одну з московських клінік. Співачку відвезли з будинку в тяжкому стані і практично відразу підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Діагноз поставили невтішний - двостороння пневмонія, викликана коронавірусом. До недавнього часу артистка перебувала у відділенні кардіореанімації, харчувалася через зонд, а дихала за допомогою спеціальної трахеостомічної трубки.

Читайте також"Я готовий вбити вас!": чоловік Тодоренко влаштував істерику через скандал навколо неї

Але днями з'явилася інформація, що зірка позапланово готується покинути лікарняні стіни, оскільки стрімко пішла на поправку. Однак, як вдалося з'ясувати «СтарХіту», до виписки Надії Георгіївні ще далеко. Хоча прогрес у її лікуванні виразно присутня.

Відео дня

«Бабкіна зараз в звичайній палаті, але жодних розмов про те, щоб відпустити її додому не ведеться, — прокоментували в клініці. — Коронавірус вилікували, залишилося тільки розібратися з пневмонією. Тримається вона молодцем, але поки не може навіть ходити! Харчується самостійно, за допомогою доглядальниці, лікарняна їжа її цілком влаштовує».

Як повідомляв УНІАН, раніше Надія Бабкіна вперше вийшла на зв'язок з рідними після коми.