Насправді ці актриси народилися в Україні, вони засуджують війну / колаж УНІАН

Багато акторів з України знімалися у російських фільмах до повномасштабної війни. Через це глядачі могли думати, що ці артисти - росіяни. Однак насправді ж це зовсім не так. Анна Кошмал, Валерія Ходос, Катерина Кузнєцова - ці та інші артисти зі списку нижче - українці.

Анна Кошмал

Актриса, яка народилася в Києві, стала неймовірно популярною, зігравши Женьку у "Сватах". Також Анна Кошмал знімалася в інших серіалах і фільмах, деякі з яких були російськими. Актриса грала у "Відображенні любові", отримала головну роль в російському серіалі "Три кольори любові", а також брала участь в зйомках мелодрами "Добра душа".

Анна Кошмал засуджує війну і путінський режим / фото instagram.com

Однак після 24 лютого 2022 року Кошмал обрубала всі зв'язки з РФ. Вона засудила повномасштабну війну і виступила проти російської агресії. Однак її все одно намагаються "заманити" в РФ. Кошмал розповідала, що отримує від росіян пропозиції про виступ на території країни-агресора.

Відео дня

Валерія Ходос

Українська актриса знімалася в українських і російських фільмах і серіалах. Валерію Ходос можна було побачити в мелодрамах "Подаруй мені щастя", "Рідна кров", "Не зарікайся". Актриса отримувала чимало головних і епізодичних ролей.

Актриса Валерія Ходос виступає проти війни / фото instagram 

Ходос родом з Києва, але до повномасштабної війни вона не відмовлялася від зйомок у Москві. За словами актриси, тоді у неї була інфантильна позиція - на перше місце вона ставила кар'єру, а не патріотизм. Нині вона засудила війну і більше не працює в РФ.

Катерина Кузнєцова

Українська актриса знімалася в багатьох російських серіалах, таких як "Кухня", "Знахар" і "Вампіри середньої смуги". Вона жила у Москві, там у неї навіть є квартира. Однак Кузнєцова відмовилася від роботи в РФ.

Актриса Катя Кузнєцова не знімається в РФ після початку війни / скріншот

За словами Кузнєцової, вона більше не хоче повертатися в РФ. Однак актриса ще не продала свою квартиру у Москві. Вона не хоче позбавлятися від нерухомості зараз, адже тоді їй доведеться платити податок до казни країни-агресорки.

Влад Нікітюк

Актор народився у Києві. Влад Нікітюк знімався в багатьох серіалах, серед них були і ті, які створювали росіяни. Зокрема, актор отримував ролі в мелодрамах "Мажор", "Се ля ві" і "Беззахисне серце".

Актор Влад Нікітюк засуджує путінську агресію / фото прес-служба

В інтерв'ю УНІАН Нікітюк розповідав, що 24 лютого 2022 року він почав писати багатьом російським артистам, з якими знімався на одних майданчиках. Він завжди знав, що це за люди, а тому не дружив з росіянами. Актор зазначає, що хотів би розбити обличчя лицемірам.

Анна Сагайдачна

Актриса народилася в Харківській області. Анна Сагайдачна знімалася в серіалах "Червона королева", "Кріпосна" і "Підлягає знищенню". Зірка прославилася не тільки в Україні, а й за її межами.

Сагайдачна засуджує війну / фото прес-служба СТБ

Після початку повномасштабної війни РФ проти України Сагайдачна допомагає проводити збори для наших військових. Для допомоги ЗСУ актриса брала участь у благодійних майстер-класах. Вона танцювала і вчила цьому інших дівчат, а отримані за це гроші передала військовим.

Катерина Кістень

Актриса народилася в Києві. Вона знімалася в серіалах "Свати", "Дитина з гарантією", "Циганка" та інших. Кістень знімалася у РФ, але нині вона живе в Швеції.

Катерина Кістень знімалася в російських серіалах / скріншот

За словами українки, вона спілкується з деякими "хорошими росіянами". Вона виступає проти війни, але вважає, що люди, які виїхали з РФ, теж "страждають".

Міла Сивацька

Актриса, яка народилася в Києві, починала кар'єру в РФ. Вона стала зіркою завдяки серіалу "Гранд", де отримала головну роль. Також Міла Сивацька знімалася в російському фільмі "Останній богатир".

Міла Сивацька відмовилася від зйомок у РФ / фото instagram

Однак зараз актриса не працює в РФ. Нещодавно Сивацька зізналася, що раніше любила все російське і вірила пропаганді. Нині вона виступає проти війни.

Любава Грєшнова

Українська актриса, яка народилася в Харкові, до повномасштабної війни знімалася в РФ. Через це її, як і інших акторів, вважали росіянкою. Вона грала головні ролі в серіалах "Трикутники долі", "З чистого аркуша" і "Повернення".

Любава Грєшнова засудила війну в Україні / скріншот

За словами українки, вона була змушена працювати в Росії попри те, що ніколи не відчувала особливої тяги до країни-агресорки. Нині Грєшнова засуджує війну і не знімається в серіалах країни-агресорки.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що актор Серебряков раптово підіграв роспропаганді і "видавив сльозу" на камеру.

Вас також можуть зацікавити новини: