Володимир Остапчук та Катерина Полтавська / фото Instagram

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов розповів, що у шоумена Володимира Остапчука з'явилися проблеми через поведінку його молодої дружини Катерини Полтавської.

На своєму YouTube-каналі Беспалов поділився, що організатори заходів підписують з Остапчуком договір, згідно з яким він повинен приходити без своєї дружини, в тому числі йому забороняється розголошувати те, що відбувається на заході.

За словами блогера, проблема в тому, що Полтавська постійно з кимось свариться, "зливає" локації та інше. Тому їй стали не раді. Однак це ще більше зачіпає Полтавську, оскільки вона з'ясовує стосунки з організаторами через таке їхнє рішення.

"Вона нікуди не відпускає Остапчука одного, тому що знає, що вона не перша і не остання. Ще Полтавська ігнорує той факт, що Остапчук любить як ванільне, так і шоколадне морозиво (вагінальний і анальний секс, - УНІАН). Тому Полтавській потрібно нервувати ще більше", - сказав Беспалов.

Також Беспалов додав, що зараз Остапчук замислюється про те, чи потрібен йому шлюб з Полтавською, тому що через неї одні проблеми.

"У нього на роботі з'являються серйозні проблеми, а кому потрібні репутаційні ризики і багаж у вигляді Полтавської, яка буде кошмарити гостей, організаторів і посередників? На вагах вибір між професією і любов'ю. Звичайно, Остапчук буде вибирати гроші. А ти, Катю, своєю поведінкою доведеш до ситуації, коли Остапчук тебе залишить, а ти навіть не будеш розуміти, що сталося", - додав Богдан.

Крім того, блогер каже, що така поведінка Полтавської пов'язана з ревнощами. За його словами, вона переживає, що Остапчук може дивитися на когось іншого. 

Нагадаємо, екс-дружина шоумена Остапчука шукатиме кохання на шоу.

Вас також можуть зацікавити новини: